Gyakran Ismételt Kérdések

Vásároltam egy lakást, amelyben fel van szerelve egy riasztórendszer, de nem tudom, hogy működik-e. Mit tegyek?

Ügyfélszolgálati irodánk készséggel áll rendelkezésére. Ha rendszerét a Nyírbiztonság Távfelügyeleti Kft. távfelügyeletére kívánja csatlakoztatni, a riasztó átvizsgálását térítésmentesen elvégezzük a felprogramozással egyidejűleg. Ha rendszere nem csatlakoztatható távfelügyeletre, vagy Ön nem kívánja igénybe venni ezt a szolgáltatást, az átvizsgálás egyszeri díját és a kiszállási díjat számoljuk fel. A felprogramozást, átvizsgálást megrendelheti telefonon, vagy személyesen.

Van már riasztórendszerem és szeretnék távfelügyeletet, mit kell tennem?

Ügyfélszolgálati irodánk készséggel áll rendelkezésére, telepítőink néhány napon belül a helyszínen felprogramozzák a riasztórendszerét.

Másik távfelügyeleti szolgáltatóhoz van bekötve a riasztóm. Szeretném a Nyírbiztonság távfelügyeletére átköttetni. Hogyan lehetséges?

Hívja Ügyfélszolgálatunkat! Szakembereink néhány napon belül a helyszínen felprogramozzák a riasztórendszerét, és megkötik Önnel a szolgáltatási szerződést is.

Intézzen mindent 1 helyen!

Rendelje meg távfelügyeleti szolgáltatásaink valamelyikét. Cégünk készséggel áll rendelkezésére az Ön elképzeléseinek a megvalósításában. A vagyonvédelemben nem ismerünk kompromisszumot.

Partnercégünk

Cégünk közvetlen partneri kapcsolatban áll a ML Global Systems Ltd-vel, gépjármű nyomkövetés.

Dokumentumok

Általános Szerződés Feltételek
Nyírbiztonság Adatvédelmi Szabályzat

24 órás távfelügyelet

- biztonságot nyújt a nap 24 órájában
- ügyfeleink és leendő ügyfeleink diszpécserünket égész nap elérhetik
- az adott objektumról ügyfelünk kérésére, részletes listát tudunk készíteni, ki és mikor kapcsolta be és ki a riasztó berendezést,
- Nyíregyháza területén 3db járőr autóval látunk el szolgálatot
- Újfehértó területén 1db járőr autóval látunk el szolgálatot

KIVONULÓ AKCIÓCSOPORT!